Ny biträdande jurist sökes för tillträde under tidig höst

by | 09/08 - 2018

Ny biträdande jurist sökes för tillträde under tidig höst.

Advokatfirman Tengvall är belägen i vackra lokaler på Narvavägen 18, Östermalm. Advokat Pia Tengvall startade advokatfirman 1989. Advokatfirman består idag av tre advokater och en advokatsekreterare. Fram till den 1 augusti 2018 hade vi även en biträdande jurist anställd. Hon har nu valt att gå vidare till Kammarrätten varför vi nu söker en ny biträdande jurist.

Vi arbetar med familjerätt, brottmål och socialmål. Advokat Lina Nodby arbetar även med ekonomisk familjerätt. Vår ambition är att engagerat ta hand om och biträda våra klienter utifrån deras juridiska frågeställningar och intressen.

Vi söker den som är driven och lösningsorienterad samt har ett genuint intresse för människor och att processa i domstol. Vi värdesätter särskilt om du är tingsmeriterad och har arbetat på advokatbyrå tidigare. Språkkunskaper är meriterande. Vi är en liten advokatbyrå och lägger således stor vikt vid dina sociala och personliga egenskaper. Vi är även en hundvänlig byrå.

Välkommen med din ansökan och ditt CV om du är intresserad. Handlingarna skickas till ln@advtengvall.se. Rekrytering kommer att ske löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten, kontakta gärna advokat Lina Nodby, tel. 08-270025 alt ln@advtengvall.se.